Samenwerking JaJuf.nl en Uitzendorganisatie FairFlex Onderwijs


ABCOUDE, 20100315 -- De website JaJuf.nl en FairFlex Onderwijs, het uitzend- en bemiddelingsbureau in het onderwijs, zijn in maart 2010 een samenwerking aangegaan waarbij FairFlex haar vacaturedatabase publiceert op de website www.JaJuf.nl.

Deze samenwerking maakt het mogelijk om via de website www.JaJuf.nl te zoeken naar actuele vacatures in het onderwijs. De database van FairFlex bestaat uit honderden vacatures voor het primair, voorgezet en beroepsonderwijs in heel Nederland. JaJuf.nl biedt haar ruim 30.000 maandelijkse bezoekers informatie over scholing, klassenmanagement, lesvoorbereidingen en nu dus ook over werk en vacatures.

JaJuf.nl lanceerde haar eerste site in januari 2004. De secties vacatures, lesidee, pabo, digibord en klassenmanagement worden zeer frequent bezocht. Momenteel is JaJuf.nl een van de meest bezochte commerciële websites op het gebied van PABO en Primair Onderwijs. JaJuf.nl is goed vindbaar via verschillende zoekmachines. Met veel zoekresultaten, zoals "Vacatures Basisonderwijs" en "PABO Opleiding", staat JaJuf.nl in de top 5 van de Google zoekresultaten. Na de restyling van de afgelopen maanden is het bezoekersaantal van JaJuf.nl explosief gestegen, naar momenteel meer dan 60.000 pageviews per maand.

FairFlex Onderwijs B.V. bestaat sinds 2001 en is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en personeelsdiensten voor het onderwijs. FairFlex werkt voor kandidaten en scholen in heel Nederland. FairFlex Onderwijs bemiddelt tussen groepsleerkrachten, docenten, adjunctdirecteuren, directeuren en onderwijs ondersteunend personeel enerzijds en scholen in het BO, SBO, SO, VO en Beroepsonderwijs anderzijds. Dat doet FairFlex op de manier die de klant het beste uitkomt; of dat nu werving & selectie, uitzending, detachering of interim management is. Ook is FairFlex gespecialiseerd in payrolling van OP en OOP personeel met arbeidsvoorwaarden conform de CAO van het onderwijs.

Met een team van gediplomeerde en ervaren intercedenten zoekt FairFlex naar de juiste match voor kandidaat en school. De intercedenten van FairFlex weten hoe het werkt in het onderwijs en kennen alle ins en outs van de verschillende onderwijs CAO's. De dienstverlening van FairFlex is gevarieerd en flexibel. Elk dienstverband is mogelijk. Vast of tijdelijk, voor een langere of juist korte periode. Voor last-minute ziekmeldingen heeft FairFlex speciale Flexpools zodat er binnen een dag een bevoegde invaller geregeld kan worden. En mocht een school zelf al een kandidaat hebben gevonden die niet direct in dienst genomen kan worden, dan kan FairFlex deze medewerker inzetten op school op payroll-basis. Kortom FairFlex biedt maatwerk oplossingen voor iedere wens.

De vacaturepagina van JaJuf.nl was al een druk bezochte pagina voor leerkrachten en PABO studenten, maar de inhoud van de pagina was summier. Website eigenaar Sharon Nehoray: "de vacaturepagina van JaJuf.nl trekt veel bezoekers, maandelijks ruim 30.000, door de goede vindbaarheid via verschillende zoekmachines. Deze bezoekers wil ik graag meer bieden dan een lijst met vacaturebanken. Door de samenwerking met het uitzend- en bemiddelingsbureau FairFlex Onderwijs kan ik bevoegde leraren en directeuren een duidelijk en actueel overzicht van de beschikbare vacatures in hun regio aanbieden".

Snel en zonder moeite een leraar voor de klas. Dat is het credo van FairFlex. Directeur Janny Jakobs-Wind: "Scholen hoeven alleen maar hun vacature bij ons te melden en wij gaan direct aan de slag. Wij zoeken voor heel veel scholen invalleerkrachten, dat lijkt tijdelijk, maar leidt vaak tot een vaste baan. Je laat namelijk als leerkracht je visitekaartje achter en doet ervaring op in verschillende groepen en op verschillende scholen. Dit kan in het basisonderwijs zijn maar zeker ook in het SBO, SO, VSO of de onderbouw van het VO. Door het publiceren van onze uitgebreide en actuele vacaturedatabase op www.JaJuf.nl hopen we leerkrachten, onderwijsassistenten en directeuren aan te spreken en te motiveren om via ons een nieuwe baan te vinden".

Ingezonden persbericht