Grote advocatenkantoren kiezen voor Autonomy iManage


iManage WorkSite wijst de weg bij openbare aanbestedingen

NIEUWEGEIN, 20100315 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, kondigt een sterk toenemend aantal klanten in de Nederlandse juridische sector aan. Met name een groot aantal advocatenkantoren, waaronder Boekel De Nerée, Poelman van den Broek, Trip Advocaten & Notarissen en Van Benthem & Keulen koos de afgelopen maanden voor Autonomy.

Autonomy iManage wordt wereldwijd door 75 procent van de top 100 internationale advocatenkantoren en meer dan 1700 advocatenkantoren en professionele dienstverleners gebruikt. Een toenemend aantal Nederlandse advocatenkantoren standaardiseert op Autonomy iManage WorkSite. Dit platform, met unieke conceptuele mogelijkheden, is eenvoudig in gebruik en biedt de mogelijkheid voor een uitgebreide set documentmanagement hulpmiddelen. Eerder kozen Houthoff Buruma, De Brauw Blackstone Westbroek, NautaDutilh, CMS Derks Star Busmann, Stibbe en Van Doorne al voor de oplossingen van Autonomy.

In de dynamische economische omstandigheden van vandaag de dag worden advocatenkantoren in toenemende mate geconfronteerd met de uitdaging van efficiënt beheer van een groeiende hoeveelheid data. Tegelijkertijd wordt er gestreefd naar het stimuleren van samenwerking tussen kantoren op het gebied van juridische zaken om de klantenservice te verbeteren en het rendement op elk declareerbaar uur te maximaliseren. Door gebruik te maken van Autonomy's Intelligent Data Operating Layer (IDOL) biedt iManage Worksite een gedeelde omgeving voor het opslaan van bedrijfscontent en een systeem voor het volgen van updates, mijlpalen en communicatie. Door de schaalbaarheid van het platform, de conceptuele capaciteiten, de vorm en de taalonafhankelijkheid worden advocaten in staat gesteld om alle relevante materie te beheren, ongeacht formaat of locatie, via één enkel platform. Daarnaast biedt iManage WorkSite de mogelijkheid om zaken veilig te delen met klanten via extranetten. Advocaten kunnen bijna direct een interessante zaak die openbaar aanbesteed wordt lokaliseren, waarna IDOL hen begeleidt naar ander relevant materiaal binnen de organisatie. Dit leidt tot een verbeterde efficiëntie en effectiviteit en daarnaast tot het vergroten van de ROI.

"Autonomy iManage wordt duidelijk gezien als een leider op het gebied van openbare aanbestedingen in Nederland en EMEA," zegt Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy. "Doordat content conceptueel en contextueel begrepen wordt door Autonomy's meaning-based platform kunnen advocatenkantoren deze intelligent en geautomatiseerd verwerken. Dit verkleint de kans dat mensen dubbel werk uitvoeren, stimuleert de productiviteit, vergroot de samenwerking en zorgt voor het vergroten van de winstgevendheid."

Meer informatie over deze oplossing is te vinden op www.autonomy.com/imanage

----------------------
Over Autonomy iManage
Autonomy iManage is de leider op het gebied van informatiemanagement applicaties voor de juridische sector en voor de zakelijke dienstverlening. Gebaseerd op Autonomy's geavanceerde Meaning Based Computing platform biedt Autonomy iManage het uitvoerigste portfolio van informatiemanagement applicaties op één gemeenschappelijk platform. Autonomy heeft meer dan tien jaar ervaring in het werken met advocaten- en accountancykantoren. Hierdoor begrijpt Autonomy de noodzaak van deze professionals om op een snelle en intuïtieve manier in grote hoeveelheden data de noodzakelijke informatie te vinden, deze te beheren en te verwerken. Wereldwijd zijn veel bedrijven gestandaardiseerd op Autonomy iManage voor EDRM toepassingen, waaronder document- en emailmanagement, information governance, archivering en records management, kennismanagement, policy management, eDisclosure en legal hold en review dat op één technologisch platform wordt aangeboden. 75 van de top 100 internationale advocatenkantoren horen tot de groep bedrijven die op Autonomy iManage gestandaardiseerd zijn. Autonomy iManage kan meer dan 1.700 advocatenkantoren met de daarbij horende data van meer dan 20.000 zakelijke klanten met elkaar koppelen door gebruik te maken van krachtige, bekende oplossingen. Autonomy iManage is de enige leverancier die toegang biedt tot zakelijke informatie voor rechtzaken en deze informatie op de opgeslagen plek analyseert. Hierdoor worden deeloplossingen vermeden, net als het risicovolle en kostbare handmatig zoeken naar data voor juridisch onderzoek en rechtzaken.

Het klantenbestand bestaat onder andere uit ondernemingen en advocatenkantoren als Allen & Overy, BAE Systems, Bloomberg, Citigroup, Deutsche Bank, DLA Piper, Grupo Santander, LexisNexis, Linklaters, Lloyds TSB, Merrill Lynch, Slaughter and May, UK Law Society, en White & Case. Autonomy heeft meer dan 400 OEM partners en resellers, waaronder Citrix, HP, Novell, Oracle, Sybase, Symantec en TIBCO. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Autonomy en het Autonomy logo zijn gedeponeerde handelsmerken/of handelsmerken van Autonomy Corporation plc.. Alle andere handelsmerken zijn het bezit van hun respectievelijke eigenaars.

Ingezonden persbericht