Heerlijkdinsdag.nl: Iedere dinsdag een culinaire verrassing


ROTTERDAM, 20100315 -- Heerlijk dineren in een toprestaurant ligt voortaan binnen ieders handbereik. Arthur Bassant, bekend van de culinaire evenementen Heerlijk Rotterdam en Heerlijk Winter, introduceert heerlijkdinsdag.nl, een concept dat is bedoeld voor de nieuwsgierige fijnproever.

Betaalbare luxe
De dinsdagavond is niet de meest gewilde restaurantavond. Met Heerlijk Dinsdag rekent initiatiefnemer Arthur Bassant af met lege stoelen en koks die duimen staan te draaien. De dinsdagavond zal in populariteit de zaterdagavond overtreffen, voorspelt hij.

Met Heerlijk Dinsdag biedt hij lekkerbekken op dinsdag de gelegenheid luxe te dineren in één van de allerbeste restaurants in Nederland, zonder dat het hen een vermogen kost. Vanaf dertig euro krijgen zij een voortreffelijk driegangenmenu in topzaken als Kandinsky in Den Haag, De Zwethheul in Rotterdam of Ron Blaauw Restaurant in Amsterdam. Voor een exclusief diner in een restaurant met één Michelinster betalen zij slechts veertig euro. Voor vijf euro meer eten zij op het hoogste culinaire niveau, namelijk in een twee- of driesterrenrestaurant.

Een unieke, verrassende ervaring
Door het verrassingselement onderscheidt dit concept zich van andere initiatieven. Op dinsdagmorgen, klokslag 10.00 uur, wordt namelijk pas bekend gemaakt in welk restaurant je die avond zult aanschuiven. Van tevoren kun je een voorkeur aangeven voor een stad/regio, aanvangstijd en/of prijsklasse, maar de restaurantkeuze is niet af te dwingen. Het lot bepaalt de locatie.

Vast staat in elk geval dat je op de gewenste dinsdagavond uitmuntend zult eten.

Aanmelden
Via de website www.heerlijkdinsdag.nl kun je je op elk moment van de week aanmelden. Belangstellenden krijgen direct te horen of er nog plaats is binnen de geselecteerde prijsklasse en/of regio. Op deze manier wordt niemand aan het lijntje gehouden.

Heerlijk