Politie Zeeland


---


Z-436-2010 Rijbewijs ingevorderd wegens te hard èn dronken rijden
Zondagavond omstreeks 23.00 uur zagen agenten van de Zeeuwse politie een personenauto heel hard de Tractaatweg oprijden.
Zij volgden de auto en maten een snelheid van (gecorrigeerd) 171 kilometer per uur waar 100 is toegestaan. De bestuurder reed door rood op de N61 en werd door de agenten stilgezet op de Terneuzensestraat in Zaamslag. Het rijbewijs van de 25-jarige Terneuzense man werd direct ingevorderd. Ook moest hij een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij drieënhalf keer teveel alcohol had gedronken.

O-437-2010 Dode vrouw gevonden in woning Goes
Zondagavond omstreeks 18.30 uur namen agenten van de Zeeuwse politie een kijkje bij een woning aan de Ossenhoofdstraat in Goes.
Zij kwamen bij deze woning na een melding van een getuige dat er een dode hond in de woning lag. De agenten zijn de woning binnengegaan en troffen daar, naast de dode hond, ook nog een stoffelijk overschot van een vrouw aan. De vrouw betrof een 29-jarige Vlissingse. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw mogelijk is overleden door koolmonoxidevergiftiging. Medewerkers van de brandweer hebben ter plaatse metingen gedaan waaruit bleek dat het koolmonoxidegehalte vele malen hoger was dan mens (en dier) kunnen verdragen.

Z-438-2010 Rijbewijs van bromfietser ingenomen
Tijdens een snelheidscontrole in de Nieuwstraat in Oostburg is vanmorgen het rijbewijs van een bromfietser ingenomen door agenten van de Zeeuwse politie.
Omstreeks 11.15 uur controleerden de agenten een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Sluis. Deze reed met een gemiddelde snelheid van 79 kilometer per uur, terwijl 40 was toegestaan.

Politie Zeeland