Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl

Amersfoort, 15 maart 2010

WINNAARS NATIONALE OVERDEKTE VETERANEN KAMPIOENSCHAPPEN BEKEND

Van maandag 8 tot en met zondag 14 maart werden de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen 2010 gespeeld. Het toernooi vond voor het negende achtereenvolgende jaar plaats op de indoorbanen van Tulip Tennis Center te Hilversum.

Bij de dames werd gespeeld in de leeftijdscategorieën van 35+ t/m 75+, bij de heren van 35+ t/m 85+. In totaal deden 335 veteranentennissers in maar liefst 44 verschillende onderdelen een gooi naar de titel in het enkel- en dubbelspel. Na een succesvolle week met veel spannende wedstrijden kwamen er in het enkelspel in totaal twintig winnaars uit de bus. In onderstaand schema ziet u de winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën in het enkelspel. Alle uitslagen van de NOVK staan op www.knltb.nl.