Ingezonden persbericht


In de voetsporen treden van journalist Mikael Blomkvist en hacker Lisbeth Salander;

BURO SCANDINAVIA INTRODUCEERT MILLENIUM WEEKEND

Amsterdam, 15 maart 2010

Noordwest-Europa specialist Buro Scandinavia heeft een Millenium Weekend Stockholm samengesteld, in navolging van de zeer populaire Millenium reeks van schrijver Stieg Larsson. Net als in de boeken, die door meer dan 20 miljoen personen wereldwijd zijn gelezen, speelt het weekend zich voornamelijk op het eiland Södermalm in het centrum van Stockholm af. In het 3-daagse arrangement is een ca. 1,5 uur durende Millenium Tour inbegrepen. Een Engelstalige gids leidt de groep tijdens een stadswandeling langs de vele locaties uit de boeken en films, maar ook door het middeleeuwse stadsdeel van Stockholm.

In het arrangement zijn verder uit twee overnachtingen in het designhotel Birger Jarl inbegrepen en een stadskaart met de hoogtepunten uit de Millenium verhalen. Bovendien krijgen boekers een Stockholm Card, waarmee ze in aanmerking komen voor vele kortingen en andere voordelen.

Kijk voor meer informatie over het Millenium Weekend Stockholm of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.