Politie Zeeland


---


Z-439-2010 Auto op de kop in de sloot, Waterlandkerkje
Maandagmorgen rond 08.30 uur is op de Turkeijeweg een auto op zijn kop in de sloot beland. De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit de gemeente Sluis had door het ongeval last van haar nek en rug. Haar twee kinderen kwamen met de schrik vrij.
De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De 30-jarige vrouw is voor onderzoek, samen met haar kinderen, naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De auto raakte bij het ongeval beschadigd en is weggetakeld.

O-440-2010 Flinke schade bij aanrijding, Heinkenszand
Op de kruising Clara's Pad / Drieweg raakten maandagmorgen rond 09.00 uur bij een aanrijding twee personenauto's flink beschadigd.
Een 31-jarige vrouw uit Heinkenszand verleende op dit kruispunt geen voorrang aan een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele. Bij de aanrijding liep de 51-jarige vrouw een pijnlijke nek op. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na onderzoek kon zij weer naar huis. De 31-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij.

O-441-2010 Politie gaat snelheid controleren bij wegwerkzaamheden
Politie Zeeland zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.
Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 km. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen.
Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 km per uur. De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.

---- --