Ingezonden persbericht


Nieuwe website Groeneklus.nl laat Nederland al aan het voorjaar ruiken.

15 Maart 2010

Ook al de eerste voorbereidingen voor het voorjaar aan het treffen? Groeneklus.nl kan u hierbij een handje helpen. Groeneklus.nl is het eerste online platform gespecialiseerd in diensten voor tuin of landschap. Op Groeneklus.nl telt niet alleen de prijs, maar ook de beoordelingen van consumenten. Deze voor consumenten gratis online markt brengt opdrachtgevers op een gebruiksvriendelijke manier in contact met mogelijke dienstverleners.

Hovenier of stratenmaker nodig?

Of het nu gaat om het ontwerpen of de aanleg van een nieuwe tuin, het bestraten van een terras, of het snoeien van bomen en planten, via het laagdrempelige Groeneklus.nl kan elke consument gratis zijn opdracht plaatsen. Opdrachtgevers omschrijven de gevraagde werkzaamheden en geven de veilingperiode aan. GeĂŻnteresseerde tuinontwerpers, hoveniers, stratenmakers of boomverzorgers kunnen in contact komen met de opdrachtgever om vervolgens een bieding uit te brengen. Hiervoor dienen zij zich eerst in te schrijven op Groeneklus.nl wat voorlopig gratis is. Dit zorgt voor een transparante vergelijking van dienstverleners, waarbij de consument een keuze kan maken voor de dienstverlener met de beste prijs en beoordeling (24/7).

Beoordeling van consument telt

Een andere belangrijke functie is de Groeneklus-score, een feedbacksysteem, waarmee opdrachtgevers referenties over dienstverleners kunnen achterlaten. Deze score komt tot stand, nadat de consument na afloop van het project zijn beoordeling heeft gegeven op kenmerken als vakmanschap en betrouwbaarheid van de dienstverlener.

Voordat consumenten in zee gaan met een dienstverlener, kunnen ze eerst bekijken welke ervaringen andere opdrachtgevers met hem hadden. Goede dienstverleners plukken de vruchten, doordat deze virtuele vorm van mond-tot-mond reclame zal leiden tot meer opdrachten.

http://www.groeneklus.nl - marktplaats voor buitenleven

---------------Einde Persbericht-------------------
Ingezonden persbericht