Win een vlucht met 's-werelds grootste Zeppelin bij Drukwerkdiscounter


ROTTERDAM, 20100315 -- Klanten van Drukwerkdiscounter doen in de maanden maart t/m juni automatisch mee met de verloting van 4 tickets voor een Zeppelinvlucht boven Rotterdam. Het bedrijf viert hiermee 1 jaar online `in de lucht' te zijn met zijn online calculator.

Calculeer online de kosten van uw drukwerk, vergelijk direct oude facturen of andere offertes, vindt een leverancier die top-kwaliteit en goede, persoonlijke service met ongekend gunstige prijzen combineert. Dát is het concept waarmee drukwerkdiscounter nu ruim twee jaar zeer succesvol in de markt onderweg is. Eén jaar nu met de online calculator.

De grootste Zeppelin ter wereld is een zeldzame verschijning aan onze hemel. Wereldwijd vliegen er slechts 3 van deze schepen. Zomer 2010 doet het luchtschip, afkomstig van het zuidduitse Friedrichshafen, in het kader van een Europacruise Nederland voor het eerst in twee jaar aan. De komst van de Zeppelin maakt het voor een klein groepje Nederlanders mogelijk kennis te maken met dit uiterst bijzondere voertuig. Slechts heel weinig mensen hebben in hun leven de gelegenheid om met een Zeppelin te vliegen.
Historisch gezien is de Zeppelin een revolutionair vervoersmiddel. Ontwikkeld en groot geworden in het begin van de vorige eeuw, 1929 maakte de originele `Graf Zeppelin' zijn eerste vlucht boven Nederland. Sinds 1910 tot aan de tweede wereldoorlog werden er in Duitsland burgerluchtvaart-vluchten uitgevoerd. De 236 meter lange `Graf Zeppelin' vloog binnen 35 dagen via Rusland, Japan en de Verenigde Staten, met een gemiddelde snelheid van 122 km per uur, rond de wereld.

Het is nu reeds twee jaar geleden dat 's-werelds grootste Zeppelin in Nederland is gearriveerd. Een haast unieke kans om met een Zeppelin te vliegen. De moderne Zeppelin biedt ruimte aan 12 passagiers en is gevuld met het onbrandbare Helium. Met een lengte van ruim 75 meter is het moderne luchtschip nog altijd langer dan een Boeing 747.

Drukwerkdiscounter neemt de 4 winnaars mee op een 1 uur durende vaart met 's-werelds grootste bemande Zeppelin. De vaart zal eind juni dan wel begin juli vanaf vliegveld Rotterdam starten. De Zeppelin, naar Nederland gehaald door de firma Aerwin, biedt zijn passagiers vanaf een hoogte van enkele honderden meters een fraai uitzicht over Rotterdam en omgeving.

Het motto van de actie (met een knipoog naar de piloten) is: We blijven in de lucht!

EINDE BERICHT.