AGENDA ALERT 23-8-2009
(gelieve deze informatie aan uw agenda toe te voegen)

World of Health IT Conference & Exhibition
15-18 maart 2010, Barcelona

De World of Health IT Conference & Exhibition is een toonaangevend platform voor e-Health in Europa. Doel van het evenement is om de belangrijkste stakeholders uit de Healthcare IT-gemeenschap met elkaar in contact te brengen, kennis met elkaar te delen, te netwerken en te leren over de laatste gezondheidszorg IT trends, uitdagingen en oplossingen.

Deze vierde editie zal voor het eerst worden gehouden in samenwerking met de High Level eHealth Conference van de Europese Unie op 15-18 maart in Barcelona.

Verwacht wordt dat er meer dan 2.500 deelnemers en meer dan 60 exposanten aanwezig zullen zijn op het 4-daagse evenement, dat georganiseerd wordt door de fungerend EU voorzitter Spanje, de Europese Commissie, HIMSS Europe, het regionale bestuur van Catalonië en de Foundation TicSalut.

Naast het gevarieerde conferentieprogramma, zal de Interoperability Showcase laten zien hoe interoperabele Electronic Health Records (EHR) werken in een cross-enterprise ambulante zorg setting. De industrie, de overheid, groepen die standaarden ontwikkelen en andere organisaties die gericht zijn op interoperabiliteit worden verzocht hun aanvragen voor 15 september te sturen naar: mdegreef@himms.org

Meer informatie over de World of Health IT Conference & Exhibition is beschikbaar op: www.worldofhealthit.org

---- --