Gemeente De Wolden

Persbericht

Zuidwolde, 15 maart 2010

Inwoners De Wolden kunnen zwemabonnement digitaal bestellen

Als eerste gemeente in Drenthe biedt De Wolden de mogelijkheid om het zwemabonnement digitaal te bestellen. Wie een zwemabonnement wil bestellen, kan dit doen via dewolden.nl. Na digitale betaling stuurt De Wolden het zwemabonnement per post toe. Het digitaal bestellen heeft voordelen voor de klant. Zij krijgen het abonnement thuisbezorgt en de rij voor de kassa tijdens de voorverkoop wordt korter.

Nieuw dit jaar is dat een zwemabonnement voorzien moet zijn van een recente pasfoto. Op deze manier zorgt De Wolden dat alle gasten een herkenbaar toegangsbewijs hebben. Bij het eerste bezoek aan het zwembad bevestigt een medewerker de pasfoto op het zwemabonnement. Abonnementhouders kunnen zwemmen in zwembad Engeland in Ruinen, zwembad De Waterlelie in Zuidwolde en zwembad De Slenken in de Wijk.

Op woensdag 17 maart (week 11) ontvangen alle huishoudens in De Wolden en een deel van Meppel en Hoogeveen de zwembadfolder. Hierin is onder andere het bestelformulier opgenomen voor zwemabonnementen met een toelichting over de digitale bestelprocedure. Ook is het nog mogelijk om een abonnement op de traditionele wijze te bestellen.

De zwembadfolder wordt tegelijkertijd met De Wolder Courant verspreid en is te downloaden via dewolden.nl/vrije tijd/sport.