Ingezonden persbericht

Regus neemt BFI Business Centres over van Affine

Na overname Taminiau Business Services nu ook overname op Franse markt

Regus, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen, heeft BFI Business Centres van de Franse vastgoedspecialist Affine overgenomen. De overname van het bedrijfsonderdeel dat business centres verhuurt, is voor Regus de tweede substantiële overname in korte tijd. Regus nam begin dit jaar nog acht business centres over van de Nederlandse kantoorverhuurder Taminiau. In totaal neemt Regus elf business centres over van BFI.

In heel Europa ervaart Regus op dit moment een sterk toenemende vraag naar flexibele kantoorruimte. De elf BFI business centres zijn gevestigd in belangrijke Franse zakensteden en zijn een waardevolle aanvulling op het huidige kantooraanbod van Regus, dat zo aan de stijgende vraag van klanten voldoet.

Niet de locatie, maar het resultaat telt
Volgens Eduard Schaepman, CEO van Regus Benelux, is de toenemende vraag te verklaren door de opkomst van 'het nieuwe werken'. "Steeds meer bedrijven wereldwijd zien in dat ze flink kunnen besparen op hun vastgoedkosten als ze er flexibeler mee omgaan. Daarnaast zie je ook dat het werkplezier en de productiviteit verhoogd worden als mensen hun werk kunnen doen wanneer en waar ze dat willen. Het besef groeit dat niet de locatie telt, maar het resultaat", aldus Schaepman.

Over Regus
Regus is wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich concentreren op hun core business. Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 78 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl - www.regus.presscentre.com

----------