Ingezonden persbericht

Jones Lang LaSalle fietst voor de strijd tegen kanker

Jones Lang LaSalle

Geachte relatie,

"Even iets anders" dan transacties, vastgoed, financieringen, krediet crisis, adviezen, onderhandelingen en research.

Aangestoken door het enthousiasme van onze collega Mike Schalkoort bedwongen vorig jaar 8 Jones Lang LaSalle collega's de Alpe d'Huez voor het goede doel: de kankerbestrijding. Dit jaar is het aantal fietsende collega's verdriedubbeld. Met 24 (oud)-collega's, verdeeld over 3 teams, bedwingen we op 3 juni 2010 opnieuw de Alpe d'Huez. Ieder met zijn persoonlijke doel en eigen, individuele ervaring.

In 2008 jaar kreeg Paul Kadiks, één van onze collega's, de mededeling dat hij ernstig ziek was. Acute leukemie was de diagnose. Een team van Jones Lang LaSalle collega's besloot om aan de Alpe d'HuZes actie mee te doen. Met deze teaminspanning verzamelden we ruim ¤ 100.000 voor het KWF. Teamwork van bijzondere klasse.

Collega Paul Kadiks streed en strijdt dapper. En Jones Lang LaSalle steunt ook in 2010 de Alpe d'HuZes/KWF actie, wederom organisatorisch en financieel. Het financiële doel van dit jaar? Minimaal ¤ 120.000 (maar het liefst natuurlijk veel meer) voor het goede doel!

Meer informatie of doneren
Wij vragen u "even aan iets anders" te denken en onze Alpe d'HuZes teams te steunen. Lees de persoonlijke verhalen van de fietsers en doneer! Dat doet u via de doneer-button op de individuele pagina's van de deelnemers, bereikbaar via onderstaande teampagina's of via http://www.jll.nl/alpedhuzes.

Jones Lang LaSalle team 01
Jones Lang LaSalle team 02
Jones Lang LaSalle team 03