Janssen De Jong Groep

Hercuton op Bouwbeurs Zuid Nederland

28 Jan 2010

Van 16 t/m 18 maart 2010 vindt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch de Bouwbeurs Zuid Nederland plaats. Hercuton neemt deel aan deze beurs. Hercuton staat met haar stand (nummer 06.A026) in het Betonpaviljoen. Hier staan o.a. toeleveranciers en brancheorganisaties met innovaties in betonarchitectuur, betonproducten, educatie etc. In het Betonpaviljoen bevindt zich tevens het Betontheater. Hier vinden dagelijks voordrachten en netwerkbijeenkomsten plaats.

Op donderdag 18 maart a.s. geeft Paul Zijlmans, Commercieel Directeur van Hercuton, een interessante presentatie over duurzaam en conceptmatig bouwen in prefab beton. De presentatie vindt plaats in het Betontheater van 16.45 tot 17.15 uur. GeĂŻnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden, want vol = vol.

Meer informatie over deze beurs is te vinden op www.bouwbeurszuid.nl. Aanmelden voor gratis toegangskaarten kan via www.hercuton.nl of www.bouwbeurszuid.nl. Personen die de presentatie van Paul Zijlmans bij willen wonen, dienen zich vooraf aan te melden via www.bouwbeurs.nl - activiteiten - betonpaviljoen.