Gemeente Binnenmaas

Verkiezingen 2010

Kunstkoppenproject in Puttershoek

De gemeente Binnenmaas organiseert samen met de basisscholen in Puttershoek, Kinderopvangorganisatie COKD, Filadelfia Zorgverlening en de zorginstellingen Trivalent en Sabina van Egmont een bijzonder project in het kader van de officiële opening van de Wijk van je Leven.

Onder leiding van de activiteitenbegeleiding van de zorg, de leerkrachten van de scholen en medewerkers van COKD schilderen de bewoners van Filadelfia en de ouderen portretten van kinderen van de groepen 5 en 6 van de basisscholen en andersom. In de tussentijd praten zij over van alles en nog wat. Als iedereen dat daarna nog even opschrijft ontstaat een compleet plaatje, met mooie portretten en mooie verhalen.

Het wordt op dinsdag 16 maart s middags van 13.30 tot 15.30 uur een bijzondere gebeurtenis in het nieuwe restaurant van t Huys te Hoecke.

Bent u ouder dan 70 jaar en wilt u graag meedoen? Aanmelden kan tot woensdag 10 maart a.s. bij mevr. A.M.J. de Jong via tel. 078 676 44 33 of per e-mail: angelic.de.jong@Binnenmaas.nl. U bent meer dan welkom.

Tijdens de openingsdagen van de Wijk van je Leven prijken alle portretten aan de muren van de nieuwe gebouwen, mét alle bijzondere verhalen. Dan kunt u zien en horen hoe creatief jongeren en ouderen zijn en hoe ontroerend de verhalen en ontmoetingen waren.