Stadsdeel Amsterdam-Noord

Dinsdag 16 maart: Netwerkbijeenkomst ondernemers

Op dinsdag 16 maart organiseert het stadsdeel de eerste netwerkbijeenkomst voor (startende) ondernemers in 2010. Het stadsdeel werkt samen met de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Drie partijen die gezamenlijk de `Partners in Nieuw Ondernemerschap' vormen. Het thema van deze interactieve avond is `Ondernemen doe je samen'.

De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 22.00 uur en is deze keer in het Vianney Centrum aan de Volendammerweg. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee al klaar. Ondernemers kunnen tijdens de avond vragen stellen aan de aanwezige deskundigen over ondernemen, belastingen en administratie.

Partners in Nieuw Ondernemerschap

Partners in Nieuw Ondernemerschap (PiNO) is een samenwerkingsverband tussen het stadsdeel, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. De PiNO-bijeenkomsten zijn bedoeld ter bevordering van het ondernemerschap, dus ook voor `nieuwe ondernemers'.

Aanmelden

U kunt zich vóór 12 maart aanmelden bij het Ondernemersloket, telefoon 020 634 9715 of ondernemersloket@noord.amsterdam.nl. De toegang is gratis. Kijk voor het programma op deze website. Wij zien u graag op 26 maart in het Vianney Centrum, Volendammerweg 150-152.