Presentatie rapport Onderwijshuisvesting

10/03/2010 15:29

Vereniging PO-Raad

Op dinsdag 16 maart 2010 om 13.30 uur presenteren de PO-Raad en het Netwerkbureau Kinderopvang een rapport over een alternatief voor het bestaande systeem van de (financiering van de) huisvesting van scholen en kinderopvang. De presentatie vindt plaats in Studio Dudok, Hofweg 1-a, Den Haag. Graag nodig ik u uit om hierbij aanwezig te zijn.

De huisvesting van het primair onderwijs en de bekostiging ervan zijn al jaren onderwerp van gesprek. De PO-raad en het Netwerkbureau Kinderopvang hebben Rebel gevraagd om onderzoek te doen naar de onderwijshuisvesting. De bevindingen hiervan zijn vastgelegd in het rapport 'Een fris alternatief voor de huisvesting van kinderen'. Tijdens de presentatie van 16 maart praten deskundigen over de onderwijshuisvesting en het alternatief.

Graag hoor ik of u bij de presentatie van het rapport 'Een fris alternatief voor de huisvesting van kinderen' aanwezig kan zijn. U kunt mailen naar h.vangerven@poraad.nl. Voor vragen en opmerkingen over de presentatie kunt u mij bellen op 06 - 50 12 24 90.





http://www.poraad.nl