Gemeente Baarn

Schoonmaak bij Meander MC, Wilhelminapark, Drakenburgerweg, de Geerenweg & De Drie Eiken

De gemeente gaat volgende week weer een aantal straten in Baarn âintegraal schoonmakenâ. Op dinsdag 16 maart is het gebied zuidoostelijk van Meander Medisch Centrum aan de beurt. Donderdag 18 maart gaat de schoonmaakploeg aan de slag in het Wilhelminapark en op zaterdag 20 maart op de Drakenburgerweg, de Geerenweg en bedrijventerrein De Drie Eiken.

Verzoek
Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de straten gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de straten hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaakbeurt veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week
16 maart: Meander Medisch Centrum, Molenlaan, Sophiallaan. 18 maart: Diepenbrocklaan, Ferdinant Huycklaan en onder andere straten tussen de Van Heemstralaan en de Amsterdamsestraatweg. 20 maart: Een deel van de Drakenburgerweg (vanaf de kruising met de Prof. Meijerslaan tot de Geerenweg), de Geerenweg en Bedrijventerrein De Drie Eiken.


* Werkgebied dinsdag 16 maart - Zuidoostelijk van ziekenhuis Meander MC.jpg (428,48 KB)

* Werkgebied donderdag 18 maart - Wilhelminapark.jpg (523,14 KB)
* Werkgebied zaterdag 20 maart - Drakenburgerweg, de Geerenweg en bedrijventerrein De Drie Eiken.jpg (1,08 MB)