Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hollandse (voetbal)babyslofjes moedigen Nederlands Elftal aan tijdens WK 2010

Alkmaar, maart 2010 - Het meest Hollandse babyslofjesmerk Baby Dutch heeft voor deze zomer een heus voetbalelftal samengesteld van voetbalslofjes voor de allerjongste supporters. "Rond de WK-periode zijn onze voetbalslofjes in zwart of oranje en onze Nederlandse vlagslofjes het populairst. Want elke Nederlander heeft wel iets in de kast hangen om het Nederland Elftal aan te moedigen en daar horen de allerjongsten natuurlijk ook bij", aldus Tessa Schoonewil, ontwerpster van Baby Dutch.

Leren voetbalslofjes voor het WK 2010

Er zijn drie WK-versies verkrijgbaar van de Baby Dutch slofjes: een zwart-witte voetbal, een oranje-witte voetbal en een Nederlandse vlag. De voetbalslofjes zijn gemaakt van het soepelste leer en hebben een elastische achterkant. Hierdoor zitten de slofjes comfortabel, maar kunnen niet snel door het kindje zelf uitgetrokken worden. De onderzijde is gemaakt van geruwd suède om wegglijden van de voetjes te voorkomen. De maten beginnen bij newborn en lopen door tot ongeveer 1,5 jaar. Adviesprijs is 23,95 per paar, geleverd in een luxe cadeautasje.

Over Baby Dutch

Baby Dutch bestaat sinds 2007 toen Tessa Schoonewil, die zelf uit een familie met zelfstandig ondernemers komt, een eigen bedrijf wilde opzetten. Ze zocht naar iets waar ze haar creativiteit in kwijt kon, waar ze affiniteit mee had en dat duurzaam was. De eerste collectie van Baby Dutch sloeg zo aan, dat er inmiddels meer dan 40 soorten Baby Dutch slofjes op de markt zijn. De leren Baby Dutch slofjes worden verkocht in meer dan 100 winkels in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie over de gehele collectie is te vinden op www.baby-dutch.nl