Gemeente Overbetuwe


Benoeming en ontslag leden commissie straatnaamgeving
---

Op 8 juli 2003 is er een commissie straatnaamgeving ingesteld. De taak van deze commissie is het adviseren in naamgeving van openbare ruimte in de gemeente. Voor deze commissie zijn leden en (plaatsvervangende) roulerende leden benoemd.

Ontslag leden

Er zijn twee leden van de commissie straatnaamgeving die hebben aangegeven het lidmaatschap te willen beëindigen. Dit zijn de heren J.A. Jansen en F.A. Mientjes. De heer J.A. Jansen is roulerend lid van de commissie namens de Dorpsraad Valburg. De heer F.A. Mientjes is plaatsvervangend roulerend lid van de commissie, ook namens de Dorpsraad Valburg. Aan beide leden heeft de gemeente ontslag verleend.

Benoeming lid

Om ervoor te zorgen dat het dorp Valburg vertegenwoordigd blijft in de commissie straatnaamgeving, is de heer Huisman benoemd tot roulerend lid. Hij zit namens de Dorpsraad Valburg in de commissie.

Vertegenwoordiging van leden uit dorpsraden en wijkplatforms

De commissie straatnaamgeving wordt vertegenwoordigd door leden uit de dorpsraden en wijkplatforms. Op deze manier wordt er een breed draagvlak gecreëerd in de advisering voor de naamgeving van de openbare ruimte in de gemeente.