Senternovem

16-03-2010 |

Energiesubsidiewijzer dé wegwijzer voor subsidies

Voor het nemen van energiebesparende maatregelen in de gebouwde omgeving bestaan tientallen regelingen die zijn opgezet voor verschillende doelgroepen. Voor woningeigenaren is het niet altijd duidelijk van welke subsidies en regelingen zij gebruik kunnen maken. De Energiesubsidiewijzer brengt daar verandering in. In één oogopslag is duidelijk welke regelingen er zijn.

De Energiesubsidiewijzer is door iedereen gratis te gebruiken en is vooral bedoeld voor:

* Woningeigenaren - zij kunnen in één oogopslag zien voor welke subsidie of regeling zij in aanmerking komen
* Professionele partijen in de bouw, zoals adviseurs, aannemers, installateurs en makelaars - zij kunnen hun klanten met de Energiesubsidiewijzer informeren over de financiële mogelijkheden bij investeringen in energiebesparende maatregelen
* Woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren - zij kunnen hun huurders / leden met de Energiesubsidiewijzer informeren over de financiële mogelijkheden bij investeringen in energiebesparende maatregelen.

U kunt de Energiesubsidiewijzer ook inzetten in uw werk richting woningeigenaren. U kunt hen, naar aanleiding van het door u uitgebrachte energielabel en de daarin geadviseerde maatregelen, direct doorverwijzen naar mogelijke subsidies en regelingen waarvoor ze in aanmerking komen. Zo kunt u uw advies nog completer maken.

Banner
Wilt u ook via uw eigen site uw klanten vast doorverwijzen naar de Energiesubsidiewijzer dan kunt u daarvoor een banner gebruiken. De banner met een korte toelichting op het gebruik ervan vindt u via www.energiesubsidiewijzer.nl.
Wijzigingsdatum |

16-03-2010