Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 16-03-2010

Politie op zoek naar vermiste vrouw

GIESSEN - De politie is op zoek naar een 36-jarige vrouw, Rianne van der Nat-van Tilborg uit Giessen, die sinds zondagavond 20.30 uur vermist wordt. In verwarde toestand heeft ze haar huis verlaten. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. De familie maakt zich ernstig zorgen.

De politie zette in haar zoektocht naar de vrouw het middel SMS-Alert en een helikopter in. Agenten zijn nog steeds druk bezig met het onderzoek. Het signalement van haar is: Een blanke vrouw, met een tenger postuur. Ze is 1.60 meter en heeft donker bruin halflang haar tot op haar schouders. Ze was gekleed in een wit vest, zwarte broek, grijze schoenen. Ze is vertrokken zonder jas en zonder vervoermiddel. Bij een eerdere vermissing van haar bleek dat ze zich schuil hield in een berging in de omgeving. De politie sluit niet uit dat ze zich ook deze keer verstopt heeft in mogelijk schuren of bergingen en vraagt de Giessense Rijswijkse gemeenschap (NB) en omliggende dorpen uit te kijken naar haar. Mensen met tips worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844

Politie arresteert ex-vriend na bedreiging

WAALWIJK - De politie heeft gisteren een 50-jarige Waalwijker
aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 43-jarige Waalwijkse ex-vriendin telefonisch te hebben bedreigd. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

Het slachtoffer en de verdachte kregen tijdens een telefoongesprek met elkaar woorden. Tijdens deze woordenwisseling bedreigde de verdachte zijn ex-vriend met de dood. De politie werd geïnformeerd die een onderzoek instelde. Zij trof de man aan in zijn woning in Waalwijk.

Politie onderzoekt mogelijke brandstichting

KAATSHEUVEL - De politie onderzoekt een mogelijke brandstichting die gisteravond plaats gevonden heeft. De carport en een papiercontainer bij een pand aan de Hoofdstraat moest het ontgelden.

Agenten kregen rond 18.30 uur de melding van een brand in een woning. Tijdens het aanrijden bleek het niet om een woning maar een carport en een papiercontainer van een bedrijf te gaan. Ter plaatse meldden zich getuigen die trachtten de brand te blussen. De eigenaar van de container vertelde dat hij de bak afgesloten had. Agenten troffen de container open aan. Gezien de afstand tussen de container en de carport, alsmede de informatie van de eigenaar gaat de politie uit van brandstichting en stelt een onderzoek in.

Pizzakoerier slachtoffer van beroving

OOSTERHOUT - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een beroving die gisteravond even na 21.00 uur plaats vond op het Heuveleind. Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Oosterhout deed aangifte.

Het slachtoffer verklaarde dat even na 21.00 uur op het Laantje twee onbekende mannen voor zijn scooter sprongen. Beiden hadden hun gezicht bedekt met bivakmutsen. Onder bedreiging van een mes eisten ze geld. Nadat het slachtoffer geld had afgestaan verzochten de daders hem van zijn scooter te stappen. Het tweetal is vervolgens op de scooter weggereden in de richting van het stadspark.

De politie stelde na de melding een uitgebreid onderzoek in. Agenten zochten in de omgeving en vingen het slachtoffer op. Tijdens de zoektocht zette de politie het middel SMS-Alert in. Dit leidde niet tot een aanhouding. Wel trof de politie de scooter aan. Het voertuig is veilig gesteld en zal op sporen onderzocht worden.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 16-03-2010 12:53 | © Regio Midden en West Brabant |