Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 16-03-2010

Politie controleert automobilist met slok teveel

TILBURG - De politie heeft vanmorgen even na 03.30 uur een 45-jarige Tilburgse automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten controleerden de man op de Besterdring. Een indicatieve blaastest wees uit dat hij onder invloed verkeerde. Op het bureau bleek dat hij 445 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een rijverbod mocht hij het bureau verlaten. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Politie pakt auto-inbreker op heterdaad op

TILBURG - De politie heeft gisteravond op het Nassauplein een
32-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak in een auto. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Even na 20.00 uur ontving de politie de melding van een mogelijk inbraak in een auto in de Nassaustraat. Een getuige meldde dat een man zich verdacht gedroeg bij een geparkeerde auto. Agenten spoedden zich ter plaatse en troffen in de Nassaustraat een auto aan met een ingeslagen ruit. Tijdens een zoektocht in de omgeving vonden de agenten op het Nassauplein een man die voldeed aan het opgegeven signalement. Tijdens de aanhouding gooide hij een mapje met cd's op de grond. In zijn directe omgeving lag een schroevendraaien. Tijdens het ingestelde onderzoek aan zijn kleding trof de politie onder andere een navigatiesysteem, afkomstig uit de auto aan.

Winkeldief op pad met geprepareerde tas

TILBURG - De politie heeft gistermiddag rond de klok van 17.00 uur een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Een medewerkster van een sportzaak aan het Pieter Vreedeplein zag dat de man winkeldiefstal pleegde. Onderzoek wees uit dat hij om zijn middel een geprepareerde tas bij zich had waarin een trainingspak,
sportbroek en een trainingsjas, ter waarde van 165 Euro zat. Op het bureau verklaarde hij tijdens het verhoor de tas gevonden te hebben. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Politie houdt vriend aan voor huiselijk geweld

TILBURG - De politie heeft gisteren een 44-jarige Tilburger
aangehouden voor huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht op 01 maart jl. zijn 52-jarige vriendin ernstig te hebben mishandeld. De man is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het tweetal kreeg op 01 maart jl. woorden in de woning van de man. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de verdachte zijn vriendin meerdere keren sloeg. Ze liep daarbij diverse
bloeduitstortingen op haar lichaam en gezicht en gekneusde ribben op. Met toestemming van de officier van justitie werd de verdachte gisteren buiten heterdaad aangehouden.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 16-03-2010 12:54 | © Regio Midden en West Brabant |