Sanoma Uitgevers

Beauty Director

Harriet Calo benoemd tot Fashion & Beauty Director Sanoma
---


16.03.10

Harriet Calo, glossy-tijdschriftenmaker van o.a. Avenue, Cosmopolitan, Marie Claire en La Vie en Rose, is sinds 1 maart 2010 Fashion & Beauty Director bij het glossy cluster van Sanoma Uitgevers.Met haar jarenlange ervaring en internationale blikveld is Calo een autoriteit in het fashion- en beautysegment.

Doel van haar functie is een maximale samenwerking realiseren tussen mode- en beautyredacties, sales en adverteerders. Als Fashion & Beauty Director gaat Harriet Calo haar expertise inzetten als adviseur en klankbord bij zowel (hoofd)redacties, (internationale) salesafdelingen en adverteerders. Ze is ambassadeur/consultant van de glossy tijdschriften Beau Monde, Cosmopolitan, Grazia, Marie Claire, MIND Magazine, en Nouveau.

Strepen verdiend
Uitgever Sanne Visser: "Harriet heeft als hoofdredacteur haar strepen meer dan verdiend binnen de glossys van Sanoma en ik ben dan ook heel blij dat ze met haar internationale kennis van de fashion- & beautymarkt ons team komt versterken.

Iedereen gelukkiger
Harriet Calo: "Iedereen gelukkiger en rijker maken, lezers, adverteerders, redacties en uitgever. Dat is waarop ik inzet. Ik vind het echt geweldig om mijn tijdschriftervaring en mijn grote liefde voor mode en beauty nu in te zetten voor al deze mooie, sprankelende tijdschriften.