Minister presenteert succesvolle hightechprojecten

16/03/2010 13:15

Agentschap NL

Minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken presenteerde vandaag het boek From good to great: vier jaar Point-One projecten in beeld. Zij deed dit tijdens de bijeenkomst van het innovatieprogramma Point-One in Den Bosch. Het boek biedt een overzicht van de Point-One-sector en van alle bijbehorende projecten met hun bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken.

Volgens Van der Hoeven geeft het boek een duidelijk beeld over hoe je als organisatie binnen deze sector het verschil kan maken.

Point-One is een van de tien innovatieprogramma's van Agentschap NL. In dit innovatieprogramma werken toonaangevende industrie, kennisinstellingen, kleine en middelgrote ondernemingen en de overheid intensief samen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen voor nano-electronica, embedded systemen en mechatronica. Point-One is ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse hightech industrie, kennisinstellingen en het ministerie van Economische Zaken.

Meer informatie over Point-One is te vinden op www.agentschapnl.nl/pointone.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.agentschapnl.nl