Gemeente Lingewaard


Onderzoek onder inwoners Lingewaard

Op dit moment is een afstudeerstagiaire van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de gemeente Lingewaard bezig met een onderzoek onder de inwoners van de gemeente. Het onderzoek gaat over de sociale voorzieningen van de gemeente Lingewaard.

Door middel van dit onderzoek wordt geprobeerd te achterhalen in hoeverre inwoners van de gemeente weten welke sociale voorzieningen de gemeente Lingewaard aanbiedt, welke informatiebehoefte men heeft en wat de voorkeur is qua communicatiemiddelen.

Voor dit onderzoek is deze week onder 1300 inwoners een enquête verspreid. Aan de inwoners die een enquête ontvangen hebben, wordt vriendelijk gevraag mee te werken aan het onderzoek. Reageren op de enquête kan tot en met 18 maart. De resultaten van het onderzoek zullen eind april op de website van de gemeente Lingewaard gepubliceerd worden.

Voor vragen over het onderzoek of de enquête kunt u zich richten tot Melissa Huberts via mhuberts@lingewaard.nl of (026) 326 01 30. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

(Geplaatst: 16 maart 2010)