Gemeente Lingewaard


Inschrijving Omloop for the Roses is gestart

Fietstocht op 25 april 2010 in het teken van Ride for the Roses

In 2009 werd de 12e Ride for the Roses in Lingewaard en omgeving gereden. Een groot succes! Ruim 925.000,- voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de evaluatie is vastgesteld dat veel deelnemers, ook in deze regio, graag willen fietsen voor een goed doel. TWC t Verzetje die betrokken was bij de organisatie van de Ride for the Roses heeft toen het voorstel gedaan om in Lingewaard blijvend een fietsevenement te organiseren ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Dit voorstel is door zowel de gemeente Lingewaard, als ook de Ride for the Roses positief ontvangen.
Op 25 april 2010 zal de eerste Omloop for the Roses in Lingewaard en omgeving worden gereden.

De Omloop for the Roses - gebaseerd op de vaste voorjaarstoertocht van TWC t Verzetje kent vijf fietsroutes. De routes van 80, 100 en 125 km zijn voor de sportieve fietser. Door het toevoegen van routes van 25 km en 50 km route is er nu ook volop ruimte voor de recreatieve fietser. In principe kan iedereen dus meedoen!

De gemeente Lingewaard en de Ride for the Roses ondersteunen het initiatief van harte. Zij hopen dat de Omloop for the Roses een blijvend fietsevenement voor Lingewaard wordt. Samen fietsen in een mooie omgeving en dan ook nog voor een goed doel.

Tot 12 april 2010 kunnen deelnemers voorinschrijven. Alle voorinschrijvers zijn zeker van een startbewijs en krijgen een brochure met alle informatie thuis gestuurd. De start en finish zijn bij het OBC-Juniorcollege in Bemmel.

Op 26 februari jl. is de campagne voor de Omloop for the Roses officieel van start gegaan door het aanbieden van het eerste affiche aan burgemeester Harry de Vries (zie foto) die zich direct inschreef voor deze fietstocht.

download Poster Omloop for the Roses

Voorzitter van Mullem met burgemeester

(Geplaatst: 16 maart 2010)