Uitgeverij Bert Bakker

Vandaag verschijnt De dossiers Lakeman

Marja Bontekoe - De dossiers Lakeman Vandaag is het boek van Marja Bontekoe verschenen, De dossiers Lakeman.
Marja Bontekoe neemt in De dossiers Lakeman de carrière van Pieter Lakeman onder de loep. Aan de hand van vier van zijn dossiers, waaronder dat van de dsb, toont zij aan dat Lakeman geregeld niet alleen adviseur, maar ook belanghebbende in een zaak is. Een dubbele pet die maar al te vaak grote financiële gevolgen heeft voor zijn klanten.
Al jarenlang staat de reputatie van Lakeman ter discussie bij mensen die professioneel met hem te maken hebben gehad. Bij het grote publiek stond hij tot voor kort bekend als integer, een man met een missie. Een grote naam op het gebied van de schadeclaim. Uit zijn dossiers blijkt echter dat de bemoeienissen van Lakeman voor zijn klanten zelden tot uitkering van schade leiden.
Marja Bontekoe maakt in dit boek de balans op. Wat kost het om Lakeman in te huren, en wat brengt het op? Hoeveel zaken heeft hij werkelijk gewonnen en wat hebben die zaken hém opgebracht?

Marja Bontekoe (1965) is fiscaal/juridisch onderzoekster en deed jarenlang onderzoek voor de Stichting sobi. Ze publiceerde in onder meer Het Financieele Dagblad en verschillende financiële vakbladen.