Politie Gelderland-Zuid

Tweede verdachte aangehouden voor beroving Deil

Tiel, 16-03-2010 o Maandagochtend is een 17-jarige verdachte uit Tiel aangehouden. De jongen wordt verdacht van een beroving die op dinsdagavond 9 maart plaats vond op de prins Willem Alexanderstraat in Deil.

Die avond liep een inwoner van Geldermalsen te wandelen op de Benedeneindseweg in Deil. Op deze weg stopte een auto waaruit een man stapte. De onbekende man dreigde met een mes en vroeg om geld.Het slachtoffer gaf zijn geld af, waarop de auto er vandoor ging. Het slachtoffer had een goed signalement van de dader kunnen opnemen en ook het kenteken kunnen noteren van de auto. Agenten die uitkeken naar de bewuste auto troffen deze aan op de Dreef in Haaften.

De verdachte die in de auto reed kon worden aangehouden. De man die was uitgestapt tijdens de beroving werd toen niet aangetroffen. Daar was de politie wel naar op zoek. Hij werd gisteren in Tiel aangehouden. De eerder aangehouden verdachte, een 18-jarige man uit Haaften werd vorige week vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De 17-jarige verdachte uit Tiel wordt morgen voorgeleid voor de kinderrechter. De politie zet het onderzoek voort. (14)

Laatst gewijzigd 16-03-2010 16:09 | © Regio Gelderland-Zuid |