Stadsdeel Amsterdam-Noord

DOEMAARDUURZAAM AMSTERDAM!

16 maart 2010

Laat zien hoe duurzaam jij bent. Word uitgeroepen tot de Meest Duurzame Amsterdammer en win een speciaal voor jou gepimpte fiets ter waarde van 1300 euro!

"DE WERELD VERGAAT, en het is onze schuld!", roepen mensen overal paniekerig. Eh...niet in Amsterdam hoor! Daar stikt het van de mensen die niet doemdenkerig zijn ingesteld en gewoon zonder mokken DUURZAMER zijn gaan leven!

Daarom is er nu DOEMAARDUURZAAM AMSTERDAM!, een wedstrijd waarin we op zoek gaan naar de meest duurzame Amsterdammer. Een uitgelezen kans om te laten zien wat jij allemaal al doet om onze mooie planeet een beetje te sparen.

De winnaar van het spektakel krijgt de eretitel `Meest Duurzame Amsterdammer', wordt tijdens het spetterende eindfeest ten overstaan van de media gehuldigd en krijgt daarnaast ook nog eens een spiksplinternieuwe fiets van de Fietsfabriek. Die fiets wordt speciaal voor jou gepimpt met je naam, zo'n handig kratje en meer. Daarmee cruise je geheel in duurzame stijl door Amsterdam heen, handig zo met de zomer in aantocht.

Wat moet je doen?


1. Maak een fotodagboek van jouw duurzame dag.
2. Stuur deze vóór 29 maart naar redactie@doemaarduurzaam.nl of naar Redactie Doemaarduurzaam, 's Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum.

En dan maar hopen dat jij uiteindelijk die gepimpte fiets en eretitel wint!