Gemeente Geldermalsen

Geldermalsen - herinrichting Herman Kuijkstraat (west)

Voor de herinrichting van dit weggedeelte is een voorlopig ontwerp gemaakt. Wat gaat er veranderen?
Kom op 31 maart van 19.00 tot 20.30 uur naar de inloopavond in het gemeentehuis.

Herinrichting Herman Kuijkstraat (west) Geldermalsen

De herinrichting van het gedeelte van de Herman Kuijkstraat tussen de Kerkstraat en de Rijksstraatweg staat al langere tijd op het programma. Met het daadwerkelijk aanpakken van dit project is gewacht tot de grootste bouwwerkzaamheden in de naaste omgeving waren afgerond. Nu is het zover.

Voorlopig ontwerp

Voor de herinrichting van dit weggedeelte is een voorlopig ontwerp gemaakt. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met wensen en suggesties zoals die door direct omwonenden zijn aangedragen. Het voorlopig ontwerp is onlangs vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders wat hierover graag het gesprek met omwonenden en andere belangstellenden aan wil gaan. Hiervoor wordt een inloopavond georganiseerd op

Woensdag 31 maart van 19.00 tot 20.30 uur
Gemeentehuis
Kuipershof 2, Geldermalsen

Tussen genoemde tijdstippen kunt u op elk willekeurig moment binnenlopen en kennis nemen van het voorlopig ontwerp. Namens de gemeente zijn wethouder Rita Weeda en betrokken deskundige medewerkers aanwezig om een toelichting te verzorgen en desgewenst vragen te beantwoorden.

Definitief ontwerp

Na de inloopavond wordt het voorlopig ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dat ligt medio mei/juni ter inzage. Op dat moment zijn slechts nog minimale aanpassingen mogelijk. Vervolgens volgt dan de fase van het maken van een bestek en het aanbesteden van het werk. Het is de bedoeling dat de uitvoering nog dit najaar van start gaat.

---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258
e-mail: info@geldermalsen.nl