Ingezonden persbericht


Hagelnieuw ontworpen BioMCN Nissan 350Z opent duurzaam rallyseizoen met Kevin Abbring en Paul Rabbering

De afgelopen maanden is er veel energie gestoken in zowel de BioMCN Nissan 350Z Challenge als de Flexfuel gastenauto. De auto is afgelopen winter compleet nagelopen door Bas Koeten Racing en is klaar voor de rol van officiële gastenauto van de 350Z Challenge met hagelnieuw design dat dinsdag werd gepresenteerd aan Eelco Dekker van BioMCN.

In de winter werd een ontwerpwedstrijd gehouden waar het Amstelveense bedrijf Art Of Design als winnaar uit de bus kwam met een fris en rijk design voor de FlexFuel 350Z. Het ontwerp van de auto sprak de mensen achter de auto aan vanwege de rijkheid van kleuren, de nadruk op de bijzondere aspecten van de brandstof en de goede inleving in de huisstijl van BioMCN.

Niemand minder dan Kevin Abbring en 3FM DJ Paul Rabbering zullen in de tank S Rally de robuuste techniek van de nieuw ontworpen Flexfuel Nissan 350Z gastenauto flink de sporen geven! Kevin Abbring; "Voor mij is dit opnieuw een unieke kans waarbij ik weer ervaring op doe en waarbij ik weet dat de combi tussen deze partijen professioneel en betrouwbaar is gebleken. We hebben vorig jaar een zeer leuke samenwerking gehad en zou elke vorm van samenwerking met deze teams te allen tijde aannemen. Daarbij is het ook nog eens extra leuk om dit samen te gaan doen met Paul Rabbering, het is immers niet voor niets dat er dagelijks duizenden mensen naar hem luisteren",zegt Kevin lachend.

Na vorig jaar te hebben bevestigd dat groene energie en robuuste techniek de snelheid en duurzaamheid geeft om overwinningen te behalen willen BioMCN, stichting GUTTS en Bas Koeten Racing nu een stap verder gaan. Edward Goossens van stichting GUTTS; "We willen een breder publiek bereiken waardoor we steeds meer mensen kunnen overtuigen van de kracht en het succes achter dit concept. Daarin zijn Kevin en Paul een perfect duo waar snelheid en publiciteit gecombineerd wordt tot een succesvol equipe".

Kortom een geweldig begin van het nieuwe rally seizoen met Kevin en Paul, een frisse auto en een nieuw design. De Tank S zal verreden worden op 19 en 20 maart, graag tot dan!