De Gooische Doos veilt item van BN`er voor Stichting Heppie


NAARDEN, 20100315 -- De Gooische Doos (www.degooischedoos.nl) is een website waar iedere week een item van een Bn`er geveild wordt voor een goed doel. Dit doel is Heppie. Iedere maandagochtend wordt de Gooische Doos geopend om tot zondagavond bieders toe te laten. Er wordt door de hoogste bieder van die week regelrecht via Ideal aan de stichting Heppie betaald.

Iedere week wordt er een veiling gehouden op de website De Gooische Doos (degooischedoos.nl). In de doos zit een echte wannahave Gooisch/Bn`er item. Dit kan De Bril zijn van Henk Jan Smit, De Straatrat van Danny de Munk of de cape van de Toppers. Het item wordt een week lang geveild (van maandag 08.00 uur tot zondag 20.00 uur) en de hoogste bieder wordt de eigenaar van De Gooische Doos.

De hoogste bieder ondersteunt daarmee een goed doel. Zonder tussenkomst van derden betaalt de bieder rechtstreeks aan het goede doel. In het geval van De Gooische Doos is dat Heppie. www.heppie.nl .

Stichting Heppie is een landelijke vrijwilligersorganisatie die begeleide groepsvakanties, opvangweekenden en ouder/kindvakanties organiseert. Ruim 300 vrijwilligers bieden op deze manier jaarlijks meer dan 700 kinderen de kans om even tot rust te komen en positieve ervaringen op te doen.