Innovatief Studentenbedrijf succesvol in het ondernemen


HEERENVEEN, 20100316 -- Door de bedrijven Young Allround Ambitions en As We Are zijn er al verschillende succesvolle projecten uitgevoerd; zoals, een musical, diverse theaterproducties en een voor het noorden ongekend grote zeilregatta. De werknemers van beide ondernemingen hebben het international bekende Cambridge examen afgerond.

Young Allround Ambitions en As We Are zijn jonge dynamisch bedrijven die in september 2009 zijn opgestart in samenwerking met de stichting Jong Ondernemen. Beginkapitaal is verkregen door het uitgeven van aandelen met een waarde van ¤15,00 per aandeel.
De klantenkring is groot zoals basisscholen, bedrijven, individuele sporters, hotels, gemeentelijke instellingen en kinderopvangorganisaties.

De beide ondermeningen bestaan uit 18 jonge werknemers die zich voor 100% inzetten om de bedrijven succesvol te maken. De bedrijven bestaan uit managementteams die zich bezig houden met alle aspecten van het ondernemen.
Zowel As We Are als Young Allround Ambitions hebben drie units die zich vooral bezighouden met het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van evenementen en het in en verkopen van producten.





Ingezonden persbericht