Exclusieve sieraden en luxe merken adverteren op online luxe portaal


HANDEL, 20100316 -- Luxe merken, originele sieraden kunnen hun naamsbekendheid en verkopen vergroten door te adverteren op AlleLuxe.nl. De getoonde artikelen staan bekend om hun originaliteit en inventiviteit. De ultieme beleving van de persoonlijke stijl en klasse van de kwalitatieve artikelen zijn hier te vinden.

Exclusieve sieraden
De merken en sieraden op AlleLuxe.nl beschikken over kwaliteit en exclusiviteit. Voorbeelden op dit portaal zijn de eigenzinnige horloges van Grönefeld, de prachtige edelstenen van Brigitta Seuters, de originele partnerringen van Rizo en de exclusieve uurwerken van Christiaan van der Klauw. Maar denk ook aan het presenteren van armbanden, colliers, oorbellen, hangers, ringen en manchetknopen.

De bezoekers kunnen via AlleLuxe.nl heerlijk snuffelen en kennis maken met de luxe merken en exclusieve producten. Beleving van het merk of artikel staat voorop, verkoop geschiedt via doorverwijzing naar de winkels.

Promotie door AlleLuxe.nl
AlleLuxe.nl biedt de mogelijkheid om luxe merken waardig te promoten. Branding, stimuleren van uw verkopen en het bereiken van kwalitatieve bezoekers zijn hoofdzakelijk de doelstellingen van AlleLuxe.nl. De kwalitatieve bezoekers hebben een hoger bestedingspatroon en zijn op zoek naar `New Luxury' producten.

Luxe topmerken kunnen hun naamsbekendheid vergroten door te adverteren op AlleLuxe.nl. Op meerdere pagina's wordt het luxe merk gepresenteerd. AlleLuxe.nl ondersteunt advertenties met persberichten, nieuwsbrieven en andere virale marketingtoepassingen.





Ingezonden persbericht