Yes-Award voor Helder Telecom


Helder: "Inzicht in telecom is onze belangrijkste uitdaging"

WAALWIJK, 20100329 -- Helder Telecom ontving op 16 maart 2010 een Yes Telecom-award uit handen van Humberto Tan. Deze prijs werd toegekend omdat het Waalwijkse bedrijf de meeste zakelijke relaties aan zich wist te binden met nieuwe abonnementen voor mobiele telefonie.

Edwin van Dongen van Helder: "Wij zijn officieel dealer van alle mobiele netwerken, waaronder Yes Telecom. Het belang van deze award heeft alles te maken met het voordeel dat wij onze klanten bieden. Namelijk: helderheid vóór alles. Dat leidt tot overzichtelijke offertes. Blijkbaar is Helder er het afgelopen jaar beter dan andere dealers in geslaagd om op een heldere manier te analyseren welke klanten in hun situatie beter af zijn met een abonnement van Yes Telecom. Wij zien Yes Telecom als dé mobiele provider op het KPN-netwerk voor de zakelijke markt. De voice- en data-oplossingen zijn volledig afgestemd op de specifieke wensen en het mobiele gebruik van de zakelijke klant."

Dat zakelijke mobiele telefonie niet altijd even doorzichtig is, weet Van Dongen ook. "Zonder gespecialiseerde kennis is het vergelijken tussen abonnementsvormen gewoon lastig, helemaal als er binnen een bedrijf meerdere aansluitingen zijn. Helder berekent welke tarieven het voordeligst zijn en zorgt voor een vlekkeloze omschakeling. Inzicht in telecom is en blijft onze belangrijkste uitdaging."