Gemeente Haren


16/03/2010

Banner woonwensen onderzoek Ben jij op zoek naar een nieuwe koop- of huurwoning? En wil je meedenken over de toekomstige woongebieden in jouw regio? Dan heb je nu de kans daaraan een inspirerende bijdrage te leveren. Meld je aan voor een themabijeenkomst en ga met andere woningzoekenden in gesprek over hoe jij wilt wonen.

Meld je aan, doe mee en win een rondvlucht

Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Companen, in opdracht van Regio Groningen-Assen . De regio wil aan de hand van het onderzoek inspelen op de woonbehoeften, zodat huidige en toekomstige bewoners hun ideale woonomgeving in deze regio kunnen vinden

Per bijeenkomst komen ongeveer 15 deelnemers. We bieden een aansprekend en inspirerend programma, waarin je alle gelegenheid krijgt om aan te geven wat jij belangrijk vindt. Daarnaast kun je in gesprek gaan met andere mensen die ook op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wellicht doe je zelf ook nieuwe ideeën op! Tijdens de bijeenkomsten zijn sneltekenaars aanwezig die jouw woonwensen in een handomdraai kunnen visualiseren. Uiteraard zorgen we er voor dat onkosten (reiskosten, parkeerkosten) worden vergoed. Onder de deelnemers wordt bovendien een rondvlucht over de Regio Groningen-Assen verloot.

Je kunt je aanmelden op de website http://onderzoek.companen.nl/RGA