Ingezonden persbericht


Hertz Autoverhuur vernieuwt Hertz Minilease
Op maat gemaakte mobiliteitsoplossing voor de zakelijke markt

Hoofddorp, 16 maart 2010 - Hertz Auutoverhuur lanceert vanaf vandaag het vernieuwde Hertz Minilease-programma in Nederland, België en Luxemburg. Hertz stelt met Minilease ondernemers in staat om auto's te huren die zij daadwerkelijk wensen en na 30 dagen per dag kunnen opzeggen zonder boete. Met Hertz Minilease haakt de autoverhuurder in op de behoefte aan flexibele, op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt.

De voertuigen die op de website (www.minilease.nl) worden getoond, kunnen modelspecifiek worden gereserveerd. Staat het model dat de klant zoekt er niet bij, dan kijkt Hertz wat de mogelijkheden zijn om aan de wensen te voldoen. Zo wordt voor elke klant een aanbieding op maat gemaakt. De minimale huurlengte bij Hertz Minilease is 30 dagen, waarna het huurcontract per dag kan worden opgezegd zonder boete.

Daarnaast profiteren klanten van speciale maandtarieven in Nederland, België en Luxemburg. Ook levert meedoen aan Hertz Minilease direct een gratis lidmaatschap van Hertz #1 Club Gold op, zonder eerst drie keer gehuurd te hebben.

Henk van den Helder, Algemeen Directeur Hertz Benelux: 'Vanuit de markt neemt de vraag naar flexibele mobiliteitsoplossingen voor kleine tot middelgrote ondernemingen toe. Hertz Minilease speelt hier op in. Het is een perfecte aanvulling op wat we al bieden aan de zakelijke markt. Met Hertz Minilease wordt meegedacht met de klant. Zo kan voorkomen worden dat ondernemers financieel risico lopen, doordat het huurcontract na 30 dagen per dag opzegbaar is in plaats van per maand. Tevens is stilstand in een eigen wagenpark niet meer nodig, want een eigen wagenpark hoeft niet meer te worden gecreëerd. Met trots presenteren wij Minilease, waarmee wij de klant mobiliteit en flexibiliteit bieden.'

Het programma van Hertz Minilease start vanaf 16 maart 2010 en is voor de Nederlandse markt beschikbaar via www.minilease.nl.

Over Hertz
Hertz is 's werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.000 corporate vestigingen in 145 landen. Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie. www.hertz.nl




Ingezonden persbericht