Fotoboeken maken met Running Demo's


FoFoto.nl heeft running demo's als handleiding om een fotoalbum te maken

DEN HAAG, 20100316 -- Zeker voor diegenen die nog niet zo bedreven zijn met een computer introduceert FoFoto.nl op haar site een aantal running demo's van 1 tot 5 minuten, waarin de handelingen worden voorgedaan om een fotoalbum met het programma te maken.

Het maken van een fotoalbum is een hype. Maar het is voor velen toch moeilijk om achter het beeldscherm een fotoalbum in elkaar te zetten. Het fotoboeken programma van FoFoto.nl is een heel gebruiksvriendelijk fotoalbum programma.

Het wordt de gebruiker nu nog gemakkelijker gemaakt, doordat FoFoto.nl op haar site de handleiding in de vorm van heel korte filmpjes vertoont. Je hoeft als beginnend gebruiker alleen maar te kijken, soms interactief, waardoor je al echt mee moet doen.

In de demo filmpjes wordt stap voor stap getoond hoe je een fotoalbum begint, hoe je pagina indelingen wijzigt, een kader of een schaduw om een foto zet, hoe je foto's verplaatst, uitlijnt, een sjabloon of tekst plaatst, als achtergrond een foto zet enz.

Eén van de running demo's laat zien hoe je een collage van twee tot wel twintig foto's maakt voor p een affiche of canvasprint. Die kunnen in grootte varieren van 30 x 40 cm tot 120 x 120 cm. Met deze running demo's is FoFoto.nl uniek in de wereld van de online fotoalbum programma's.

FoFoto.nl