Bezoekersstatistieken per uitje nu voor iedereen beschikbaar


Uitzinnig.nl geeft organisaties bezoekersinformatie

WIJK BIJ DUURSTEDE, 20100316 -- Uitzinnig.nl maakt sinds deze week de eigen bezoekersstatistieken van de locaties op haar website inzichtelijk voor iedereen. De informatie betreft het bezoek aan de pagina van een attractie, pretpark, museum, theater, muziekpodium of speeltuin op Uitzinnig.nl. Een grafiek geeft het bezoek aan de locatiepagina over de afgelopen 12 maanden weer.

Inzicht in de vindbaarheid van een uitje
De statistieken zijn vooral interessant voor locaties om te beoordelen of hun pagina goed gevonden wordt op Uitzinnig.nl. Bijzonder is dat naast de eigen bezoekersgegevens ook de bezoekersgegevens van andere locaties uit hun regio bekeken kunnen worden. Zo krijgen zij inzicht in de ontwikkeling van bezoekersaantallen van een locatie ten opzichte van omliggende locaties.

Tips voor meer bezoekers
Naast de bezoekersstatistieken worden er ook praktische tips gegeven, waarmee locaties zelf aan de slag kunnen om hun vermelding op Uitzinnig.nl gratis te verbeteren. Vooral voor kleinere organisaties met weinig middelen is dit interessant, omdat zij zo praktisch en concreet op weg worden geholpen.
Door deze tips toe te passen komen internetbezoekers eerder met een locatie in aanraking, wat uiteindelijk voor een grotere stroom bezoekers zal zorgen.

De bezoekersstatistieken zijn te bekijken via het menu onder de afbeelding op de pagina's van attracties, pretparken, musea, theaters, muziekpodia, speeltuinen en zwembaden op Uitzinnig.nl.

Meest bekeken uitjes: www.uitzinnig.nl/dagje-weg-vandaag.aspx

Over uitzinnig.nl
Uitzinnig.nl is een website met een ruim overzicht van activiteiten en evenementen voor een dagje uit in heel Nederland. Doel is om naast de bekende locaties en evenementen vooral ook de kleinere en lokale evenementen op de kaart te zetten. Via de gratis aanmelding kan iedereen een locatie of evenement onder de aandacht brengen. De opzet van de site zorgt er voor dat bezoekers toevallig in aanraking komen met verrassende activiteiten.
Opgericht in mei 2007 trekt Uitzinnig.nl momenteel meer dan 90.000 bezoekers per maand, die ongeveer 350.000 pagina's bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.uitzinnig.nl