Imagocampagne ter gelegenheid van 55 jaar Charles Vögele


HAARLEM, 20100316 -- 55 jaar Charles Vögele - precies op tijd voor de start van het nieuwe voorjaar- en zomerseizoen wordt een internationale imagocampagne gelanceerd.

In Zwitserland en Oostenrijk worden vier 20 seconden durende televisiespots van de Deense sterregisseur Jonas Arnby getoond. In de spots zijn mensen te zien die zo goed in hun vel zitten, dat ze spontaan beslissen als een fotomodel op de catwalk te lopen. We zien een knappe man van midden veertig die dansend over een terras gaat en we worden in een andere spot verrast door drie jonge vrouwen die op de bagageband van het vliegveld een modeshow nabootsen. In een derde filmpje verbluft een kantoorbediende zijn collega's met een spectaculair optreden à la `Vogue' en een zelfverzekerde jonge vrouw laat in een bus haar danskunsten zien.

Voor de printcampagne werd de mode- en celebrity fotograaf Esther Haase gecontracteerd, die met eigenzinnige opnamen een zorgeloze, spontane en kosmopolitische stemming creëert. Het V-teken, dat door de multiculturele fotomodellen soms demonstratief, soms terloops, maar steeds zeer zelfbewust met opgestoken hand gegeven wordt, dient als herkenningsteken voor het modemerk.

De overkoepelende merkcampagne zal crossmediaal in Zwitserland, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, Slovenië en Polen worden doorgevoerd. De vier spots plus een korte bonusfilm en geselecteerde foto's van de printcampagne zijn op de nieuwe website van de Charles Vögele Groep te vinden: www.charles-voegele.nl
Daarnaast brengt Charles Vögele in april vijf exclusieve parfums met verleidelijke geuren op de markt.

Charles Vögele Groep
De Charles Vögele Groep is een toonaangevende, verticaal geïntegreerde Europese modeketen. Ze biedt actuele, comfortabele en aantrekkelijk geprijsde mode voor mannen, vrouwen en kinderen. Charles Vögele heeft 857 verkoopvestigingen in 9 landen: Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland, Slovenië, Hongarije, Tsjechië en Polen. De groep behaalde in 2009 met 7.700 medewerkers een bruto-omzet van CHF 1.5 mld. De aandelen van Charles Vögele Holding AG staan genoteerd aan de SIX Swiss Exchange (Valorennummer 693777).





Ingezonden persbericht