Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


Classic FM Award voor Wibi Soerjadi

Naarden, 16 maart 2010 | Wibi Soerjadi heeft vanmiddag een Classic FM award ontvangen. Soerjadi ontving de award uit handen van Pieter Buijs, de programmadirecteur van Classic FM voor zijn bijzondere bijdrage aan het toegankelijk maken van klassieke muziek voor een breed publiek.

Pieter Buijs: "De Classic FM Award wordt uitgereikt aan Wibi Soerjadi vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor het toegankelijk maken van klassieke muziek bij een breed publiek. Dit is ook de missie van Classic FM. Als geen ander is Wibi daartoe in staat, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Door zijn unieke benadering van klassieke muziek is hij al vanaf de start van Classic FM, nu meer dan 15 jaar geleden, onlosmakelijk met onze programmering verbonden. Ik ben er dan ook heel verheugd over de Classic FM Award aan Wibi Soerjadi te mogen overhandigen."

Wibi Soerjadi: "Ik voel me zeer vereerd om de Classic FM award te mogen ontvangen. Het is voor mij heel belangrijk om klassieke muziek bij een breed publiek ten gehore te brengen. Ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik van Classic FM deze award heb mogen ontvangen. Deze radiozender levert zelf al jarenlang een enorme bijdrage aan de klassieke muziek voor een breed publiek in Nederland, hierdoor is deze award extra speciaal voor mij."

Na afloop van de award uitreiking gaf Wibi Soerjadi exclusief voor Classic FM een intiem huiskamerconcert op zijn landgoed in Zeist.

Classic FM
Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag 'licht klassiek voor elk moment'. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal en Digitenne. Voor meer informatie zie Classicfm.nl

Classic FM is onderdeel van de Sky Radio Group

---