Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (11-10)

12 maart 2010

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 15 tot en met 21 maart 2010.

Wethouder Hamerslag neemt Atlas in ontvangst

Wethouder Hanneke Hamerslag neemt dinsdag 16 maart om 20.30 uur in de bibliotheek, Breeweg 2, de `Atlas van de cultuurhistorische elementen in het buitengebied van Voorne-Putten' in ontvangst. De atlas is gemaakt in opdracht van het waterschap Hollandse Delta. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Burgemeester Salet jurylid bij Nationale Voorleeswedstrijd

Burgemeester Mirjam Salet neemt woensdag 17 maart plaats in de jury van de kwartfinale Nationale Voorleesronde voor leerlingen uit groep 7 en 8. De wedstrijd wordt van 19.00 tot 21.00 uur gehouden in de bibliotheek van Spijkenisse aan de Breeweg 2.

Voorleeskampioenen uit groep 7 en 8 van basisscholen uit de regio lezen dan voor uit hun favoriete boek om een plek te veroveren in de provinciale halve finale, die op 14 april in Rotterdam plaats vindt.

Wethouder 't Hart reikt HKZ-certificaat uit

Wethouder Gert-Jan 't Hart reikt donderdag 18 maart om 13.30 uur het HKZ-certificaat uit aan Paramedisch Centrum De Hoek, Scholeksterhoek 6 te Spijkenisse. Stichting Harmonische kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) heeft PCM De Hoek positief beoordeeld. HKZ is een norm waarin staat beschreven waar het kwaliteits-managementsysteem van een zorgorganisatie aan moet voldoen.

Burgemeester Salet feliciteert diamanten bruidspaar

Burgemeester Mirjam Salet feliciteert vrijdag 19 maart om 14.30 uur het echtpaar Heemkerk-Bosman met hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar is 17 maart 1950 in Zevenhoven in het huwelijk getreden. Zij hebben 2 zonen, 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

Burgemeester speelt mee in theatervoorstelling

Burgemeester Mirjam Salet speelt vrijdag 19 maart mee in de theatervoorstelling `Van Hunebed tot Hyves'. De burgemeester speelt in deze voorstelling geen personage maar zichzelf. De voorstelling vindt plaats in Theater de Stoep, Groenoordweg 1, en begint om 18.00 uur, maar is niet vrij toegankelijk.

Wethouder 't Hart opent spinningmarathon voor Villa Joep

Wethouder Gert-Jan 't Hart fietst zaterdag 20 maart het eerste uur van de spinningmarathon bij M.Point aan de Gaddijk 43. De marathon start om 18.00 uur. M.Point en Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES) organiseren jaarlijks een spinningmarathon voor Villa Joep. Stichting Villa Joep zamelt geld in voor onderzoek specifiek gericht tegen neuroblastoom kinderkanker.

Interne links


* Bijeenkomst cultuur en historie in Spijkenisse


Zie het origineel