RES Software stelt nieuwe Channel Manager aan
~ RES Software bouwt verder aan partnerkanalen in Nederland ~

's-Hertogenbosch, 16 maart 2010 - Anita Barker is in maart in dienst getreden als nieuwe Channel Manager bij RES Software. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor het channel management van RES Software binnen Nederland. Hierbij zal zij zich richten op het verder ontwikkelen van de relaties met de verschillende partners en zal zij hen ondersteunen in marketing- en sales-activiteiten.

Voordat Anita Barker in dienst trad bij RES Software werkte zij gedurende tien jaar bij HP in Nederland. Hier heeft zij als Business Partner Manager veel ervaring opgedaan. Anita Barker werkte samen met verschillende soorten partners, van distributeurs en grote resellers tot partners in het MKB. Daarvoor had zij een soortgelijke functie bij beveiligingssoftware-leverancier McAfee en heeft ze bijgedragen aan de opbouw van de verschillende kanalen voor de Nederlandse markt.

"Het enthousiasme en de gedrevenheid binnen RES Software spraken me direct aan", zegt Barker. "Ik kijk er erg naar uit om de verschillende partners te leren kennen om te onderzoeken hoe we het beste uit onze samenwerking kunnen halen. RES Software is altijd erg toegewijd geweest aan haar partners en die trend wil ik graag doorzetten."