Ingezonden persbericht

Geachte relatie,

Hieronder vindt u een gezamenlijke verklaring van Gordon en Highlow Communications:

De samenwerking tussen Highlow Communications en zanger/presentator Gordon is afgelopen weekend tot een einde gekomen. Verschillen in opvatting over de te voeren mediastrategie hebben mede geleid tot een vroegtijdig beëindigen van de relatie. Jacques Happe nam op 12 augustus 2009 de woordvoering en PR over toen Gordon dagelijks onder vuur lag van diverse media. Besloten werd om de zanger/presentator een plek in de luwte te geven en geen interviews meer te honoreren.

"Ik heb Jacques leren kennen als iemand die zich op professionele wijze met het mediabeleid en de woordvoering heeft beziggehouden", zegt Gordon. "Maar Jacques heeft andere ambities. Vandaar dat we in goed overleg hebben besloten om te stoppen met de samenwerking." Jacques Happe: "Mensen hebben door onze samenwerking de kans gekregen om een hele andere kant van Gordon te zien en dat is goed geweest. Maar aan alle goede dingen komt soms wel eens een eind. Dus ook aan onze samenwerking." Het management deed de zanger/presentator sinds het vertrek van Xenia Kasper zelf en dat blijft onveranderd. Er zal op korte termijn een nieuwe woordvoerder/ster worden aangetrokken.

Noch Gordon, noch Jacques Happe hebben buiten bovenstaande verklaring de behoefte om deze verder toe te lichten. Er zullen derhalve geen andere verklaringen naar buiten worden gebracht.

Met vriendelijke groeten,
namens Gordon Heuckeroth
Jacques Happe
Highlow Communications

Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
033 - 201 0046
06 - 55 111 975
info@highlow.nl

Volg Highlow Communications ook via http://www.twitter.com/highlownl