Ingezonden persbericht

Saskia Dijkema in dienst bij IvRM

Bussum, 16 maart 2010 - Saskia Dijkema (25) is bij IvRM in dienst getreden als communicatieadviseur. Dijkema is namens opdrachtgevers verantwoordelijk voor het genereren van redactionele aandacht in de media. Daarnaast zal Dijkema haar klanten adviseren in diverse communicatievraagstukken.

Voordat Dijkema bij IvRM in dienst trad, was zij werkzaam op de marketingafdeling van Elsevier Fiscaal, een onderdeel van Reed Business. Saskia Dijkema heeft de studie Taal en Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

IvRM
IvRM is een communicatieadviesbureau dat met onderscheidende methodieken en een resultaatgerichte aanpak voorkeursposities creëert. Met een inhoudelijke benadering ondersteunt en adviseert IvRM organisaties bij het verhogen van de naam- en propositiebekendheid. Het dienstenpakket van IvRM bestaat uit: Redactionele Marketing, strategisch communicatieadvies, financiële communicatie, crisiscommunicatie en marketing PR. IvRM rekent zakelijke dienstverleners, (beursgenoteerde) bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en branche- en beroepsorganisaties tot haar opdrachtgevers.

Noot voor de redactie,