Burgers Zoo

Presentatie winnaar Future for Nature Award 2010

Op 17 maart kunt om 19.30 uur in het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo een lezing bij wonen van één van de drie jonge winnaars van de Future for Nature Award. De inspirerende lezing zal in het Nederlands gevolgd kunnen worden en kaarten zijn te bestellen via
info@futurefornature.net. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen.

Het Future for Nature Award Event 2010 vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Burgers' Zoo. Tien jonge natuurbeschermers uit de hele wereld (zie www.futurefornature.net) zijn genomineerd voor drie prestigieuze prijzen van EUR50.000,- euro. Dit bedrag moet volledig aan hun succesvolle natuurbeschermingsproject besteed worden.

Voor hun dertigste hebben zij al een grote bijdrage geleverd aan de bescherming van bijvoorbeeld het voor de natuur belangrijke jachtluipaard dat de boeren terroriseert. Of wat te denken van de bescherming van de waardevolle eieren van schildpadden, de lokale Indonesische lekkernij. De inzet van deze jonge natuurbeschermers is dus zeker niet zonder gevaar, en daarom wordt de Future for Nature Award aan drie van hen uitgereikt.

Wilt u bij deze prijsuitreiking op 19 maart aanwezig zijn? Bestel dan uw kaarten via info@futurefornature.net. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen.