Gemeente Smallingerland


* | 2010

* | Maart

* | Thema-avond startende ondernemers

Thema-avond startende ondernemers

De gemeenten Smallingerland en Opsterland organiseren op woensdag 17 maart samen met de Kamer van Koophandel (KvK) en de Beleefbibliotheek Drachten een thema-avond voor startende ondernemers. Centraal op deze avond staat het thema 'financiële ontwikkelingen'. Startende ondernemers vragen zich vaak af welke financiële ontwikkelingen er op hun bedrijf afkomen. Drie sprekers belichten het thema elk vanuit de eigen deskundigheid:
o Sietse de Jong (accountmanager Bedrijven Rabobank Drachten) vertelt hoe een starter in crisistijd bij de bank een financiering kan krijgen en waar de bank op let bij een kredietaanvraag. o Conny Oosting-Wildeboer (DSO administratie & debiteurenbeheer Drachten) legt uit hoe de basis van administratie- en debiteurenbeheer in een onderneming eruit ziet en hoe je ervoor zorgt dat klanten op tijd betalen.
o Wiebe Knobbe (directeur P&O Fortis Bank en mentor en coach van startende ondernemers bij de KVK) licht toe hoe de juiste mentale instelling voor het beste (financiële) resultaat zorgt. Na afloop is er gelegenheid om in het leescafé van de bibliotheek te netwerken.

Deelname aan de thema-avond is gratis, maar i.v.m. de voorbereidingen is aanmelden noodzakelijk: www.kvk.nl/startersbijeenkomstnoord. De avond begint om 19.15 uur in de bibliotheek, Museumplein 1 in Drachten.