Gemeente Voorschoten

centrum Voorschoten

Informatiebijeenkomst over centrum Voorschoten

Centrum Schoolstraat De gemeente Voorschoten organiseert een informatiebijeenkomst over de visie op het centrum op woensdag 17 maart.

Bureau Droogh Trommelen en Partners (DTNP) heeft in opdracht van de gemeente laten onderzoeken wat de toekomstmogelijkheden zijn van het centrum van Voorschoten. Het bureau heeft vervolgens samen met gemeente en Klankbordgroep Centrumondernemers een ruimtelijke visie centrumvoorzieningen opgesteld. Deze visie ligt vanaf 11 maart zes weken ter inzage. De gemeente vindt het belangrijk om geĂŻnteresseerden te informeren over de uitgangspunten voor centrumvoorzieningen.

Programma informatiebijeenkomst
Demissionair wethouder Hester Tjalma opent de avond. Vervolgens geeft de heer D.J. Droogh van het bureau Droogh Trommelen en Partners (DTNP) een presentatie. Tijdens en na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen.

Datum en plaats
De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 17 maart in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4 in Voorschoten. De aanvang is om 20.00 uur. U kunt hier vanaf 19.30 uur terecht. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 23.00 uur.

* 9 maart 2010