Gemeente Veenendaal


Inloopavond inrichting Sportlaan

De nieuwe school het CSV/ROCA12, gelegen aan de Sportlaan, opent volgend schooljaar haar deuren. Dit betekent dat er extra fietsverkeer over deze laan zal gaan. De Sportlaan is een belangrijke fietsverbinding van Veenendaal-West naar het centrum en een fietsroute naar het zwembad en de sportverenigingen. Om de veiligheid van de fietser te verbeteren heeft de gemeente plannen om het tweerichtingen fietspad van de Sportlaan vanaf de sporthal door te trekken tot aan de Kanaalweg. Hierover wil de gemeente graag omwonenden en geïntereseerden informeren.

Â
Inloopavond

Op woensdag 17 maart 2010 tussen 19.30 uur en 21.00 uur biedt de gemeente de gelegenheid om de tekeningen voor de herinrichting van de Sportlaan te komen bekijken in de vergaderzaal van het zwembad âDe Valleiâ aan de Sportlaan. Tijdens deze avond zijn de plannen voor de Sportlaan in te zien. De betrokken wethouder(s) en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig voor vragen of opmerkingen.

Â

De gemeente beoordeelt de reacties en kijkt of het ontwerp aangepast kan worden. Uiteindelijk stelt het college van burgemeester en wethouders het ontwerp vast. Naar verwachting start de gemeente in het laatste kwartaal van 2010 met de werkzaamheden.

Â
Verhinderd?
Het kan zijn dat u niet in de gelegenheid bent om op deze avond aanwezig te zijn, en toch de plannen wilt bekijken. De tekeningen liggen van 15 maart tot en met 19 maart in het Informatiecentrum van het gemeentehuis om te bekijken.